مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شفاهی، تاخیر در استرداد ودیعه، درخواست خسارت موجر

با سلام
بنده از تاریخ 25 بهمن 95 الی 25 بهمن 96 یک واحد مسکونی را رهن کامل نموده ام، و از قبل از پایان قرارداد یعنی تاریخ دی ماه 96 از موجر خود درخواست تمدید و یا دریافت مبلغ ودیعه برای اجاره ملک دیگر نمودم. ولی موجر با به تاخیر انداختن و دروغ حدود 6 ماه نه با بنده تمدید نمود و نه مبلغ رهن را پرداخت کرد و فقط به طور شفاهی توافق بر تمدید تا 10 ماه دیگر نمودیم و ایشان از مکتوب کردن آن به طور مستمر امتناع نمود! و همچنین در تاریخ بهمن 96 اینجانب مبلغ 4 میلیون هم برای ایشان کالایی تهیه نمودم و مبلغ آن را دریافت نکرده و نزد ایشان بابت اضافه نمودن ودیعه به امانت گذاشتم.
الان پس از گذشت 6 ما ایشان تقاضای تخلیه کردند که بنده هم قبول کردم، اما ایشان تقاضای دریافت اجاره بهای این شش ماه را دارند! و چون بنده به صورت کتبی با ایشان تمدید نکردم و بابت خرید کالا برای ایشان نیز رسیدی دریافت نکردم مدعی هستند!
آیا بنده با استناد به صدای ضبط شده ایشان مبنی بر تمدید قرارداد و با توجه به ماده 522 قانون مدنی با توجه به تغییر فاحش شاخص قیمت ها درخواست ضرر بابت تاخیر تادیه و عدم تخلیه ملک در صورت صدور حکم تخلیه نمایم؟ ضمنا در قرارداد یکساله بنده ذکر شده در صورت عدم تخلیه روزی 30 هزار تومن جریمه پرداخت کنم! اما در این مدت موجر هم درخواست تخلیه نداشته!
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

کاراشتباهی کردییدکه رسیدنگرفتیدمگربامعرفی شهودبتوانیدصدای ظبط شده رابعنوان قرینه استنادات خودمعرفی کنید.صدا ظبط شده به تنهایی قابل قبول نیست