مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند رسمی

با سلام من یه واحد اپارتمان را با قولنامه عادی خریدم و این ملک قسط داره و اصل سندم به دلیل اختلافاتی به من ندادن و گول خوردم دعوی الزام به تحویل مبیع دادن و ملک گرفتم برای خودم خواستم بدونم که برای تنظیم سند رسمی به نام خودم با توجه به اینک ملک قسط داره و اصل سندم ندارم حالا باید چکار کنم ملک بزنم به نام خودم به چه صورت هست تو رو خدا کمکم کنید کارم خیلی گیره ممنون

پاسخ ها :

پریسا قدیرزاده

پریسا قدیرزاده :

باسلام.شما باید دا خواست الزام به انجام تعهد مبنی بر انتقال سند رسمی مالکیت بدهید. پیشنهاد میشود حتما ب یک وکیل دادکستری برای طرح دعوای دقیق مراجعه کنید.