مشاوره حقوقی رایگان - جایگزینی فرزند به جای پدر فوت شده در حین کار

با سلام و خسته نباشید پدر من 28 سال سابقه تدریس در آموزش و پرورش داشتن که 9 ماه پیش هنگام رفتن به سرکار فوت شدن و من 5 ساله به عنوان نیروی آزاد در مدارس غیر انتفاعی مشغول کارم. میخواستم ببینم امکانش هست که به جای پدرم منو جایگزین کنن و به عنوان نیروی قراردادی استخدامم کنن ؟

پاسخ ها :

فاطمه  شيخ الاسلامي كندلوس

فاطمه شيخ الاسلامي كندلوس :

استان :

سلام این مسئله مربوط به بخشنامه های هست که در آموزش و پرورش حاکم هست،اصولا شما برای جذب دارای سهمیه هستین