مشاوره حقوقی رایگان - پشت بام مشاعی

سلام در اپارتمان 3واحدی هستیم طبقه سوم در پشت بام مشاعی از واحدخودش لوله کشی گاز انجام داد در پشت بام و استفاده میکند ایا این کارش خلاف و غیرقانونی است، و اگر خلاف هستش من باید به کدام مرجع مراجعه کنم؟ ایا میتوانم به اداره گاز گزارش کنم؟و چه مجازات دارد. باتشکر

پاسخ ها :

پریسا قدیرزاده

پریسا قدیرزاده :

باسلام شما ابتدا ازطریق تامین دلیل اقدام کنید تا با تعیین کارشناس مربوط مشخص شود کار ایشان خلاف و غیرقانونی است .پس از اظهار نظر کارشناس میتوانید اقدام کنید.