مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

با سلام. من ... ... دو هفته قبل با عقد قولنامه رسمی در بنگاه معاملاتی رسمی آپارتمانی که در پایان کارش است و توسط شرکتی رسمی و بنام ساخته شده است از شخصی بعد از مطالعه مدارک و قراردادش با شرکت مذکور خریداری و چهار پنجم قیمت ملک را طی چک بانکی و اخذ رسید بر اساس قولنامه پرداخت و بقیه ثمن بصورت چک بانکی آماده تا بعد از یک روز از وصول الباقی ثمن در دفتر شرکت خانه سازی حاضر شده و تسویه حساب نماید و تا آپارتمان تحویل و سند بنام اینجانب تنظیم شود. متاسفانه فروشنده نه جهت دریافت آخرین چک ثمن ملک و نه برای تسویه حساب در شرکت حاضر نشده و تلفنی مرا بدون توجه به قولنامه تهدید به فسخ معامله نموده و بنظر می آید مبلغ بیشتر از اینجانب که عین اخاذی است طلب می‌کند و من و خانواده ام را سر گردون نگه داشته٫ استدعا دارم بفرمائید ایا خواسته و عملش توجیه پذیر است و قانونا کاری می تواند بکند؟ در صورتیکه جوابتان خیر است راهنمائیم بفر مايئد من چه راهی در پیش گیرم. ممنون از شما

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شما ملک را بصورت قولنانه ای خریداری نموده اید لذا ایشان موظف هستند سند ملک رابنام شما تنظیم نمایند
اما ریز تعهدات و زمان اجرای ان را باید باتوجه به متن قرارداد پاسخ داد
موفق باشید