مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

اگر 2نفر در خانه تنها باشند و یه نفرشون سکته کنه و توی جواز دفن قید شده به علت خونریزی, وسیع مغزی و آنوریسم. ایا این مرگ قتل حساب میشود? چون خانواده متوفی مدعی شده اند که ممکنه چیزی خورده باشه مثل قرص افزایش جنسی و این باعث سکته شده و شخص دوم مقصره

پاسخ ها :

پریسا قدیرزاده

پریسا قدیرزاده :

باسلام.به راحتی نمیتوان ادعای قتل کرد.اگر مرگ مشکوک باشد باید به پزشکی قانونی ارجاع گردد.و دراینصورت علت مرگ مشخص میشود پس ازآن اگر پزشکی قانونی تشخیص دهد مرگ مشکوک بوده اولیای دم میتوانند شکایت کیفری مطرح کنند.