مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

با سلام. من با همسرم اختلاف داشتیم که مقصر هم من بودم. همسرم گفت که من حق طلاق کامل میخوام بعد از این که کلی بزرگترهای فامیل صحبت کردن یک تفاهم نامه نوشته شد که حق طلاق به زوجه داده می‌شود و چهار نفر بزرگتر و خودم و همسرم هم امضا کردیم. حالا همسرم میگه که باید محضری بشه. میخواستم بپرسم این اگر محضری بشه، بعد همسرم میتونه یک طرفه طلاق بگیره و مهریه خودش رو به اجرا بزاره؟ اگر این کار رو انجام بده مهریه رو کامل از من میگیرن؟ در کل محضری کنم برای من مشکل ساز نمیشه؟
با تشکر

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

حق طلاق در صورتی که در دفتر اسناد رسمی تنظیم گردد زوجه یکطرفه با دریافت مهریه خود میتواند طلاق بگیرد مگر اینکه همزمان با تنظیم وکالت در طلاق زوجه مهریه و کلیه حق و حقوق مالی خود را ابرا کند