مشاوره حقوقی رایگان - حداکثر سن برای استخدام بانک

سلام،خسته نباشید.
من در آزمون کتبی استخدامي بانك ... قبول شدم. به من اعلام شد كه 27 مهر ساعت 8 صبح بايد براي انجام مصاحبه به دانشگاه اميركبير تهران بيام. اما روز مصاحبه مسئولين استخدام بانك گفتن به دليل اينكه سن من دو ماه از حداكثر سن اعلامي بانک بيشتر هست، اجازه مصاحبه ندارم.
در صورتي كه من فرزند جانباز 25 درصد جنگ تحميلي هستم و شرط حداكثر سني که در مقررات استخدامي سازمان ها پيش بيني شده به ميزان 5 سال براي افراد خانواده شهداء، جانبازان، آزادگان و مفقودالاثرها افزايش مي يابد ( مطابق بند ج ماده واحد ه قانون اصلاح حداكثر سن داوطلبان استخدام كه در تاريخ 1371.2.22 در مجلس‌ شوراي اسلامي تصويب و در تاريخ 1371.2.31 به تأييد شوراي نگهبان رسيده است.)
و با توجه به ماده 21 قانون حمایت از ایثارگران، شرط حداکثر سن برای فرزندان ایثارگر حذف شده.

اما مسئولين استخدامي بانك گفتن ما رويه و قانون خودمون رو داريم و كاري به قانون تصويبی مجلس نداريم و به من اجازه مصاحبه ندادن.

آیا این قوانین شامل بانک نمیشه؟ بانک میتونه از این قوانین سر پیچی کنه و تابع قوانین خودش باشه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

نام بانک را ننوشتید.اگر بانک باشد ،خیر نمیتواند سرپیچی کند اما اگر از موسساتی است که حذب افراد آنها از طریق آزمون های جامع نمیباشد و موردی جذب نفر دارند،بله میتوانند.