مشاوره حقوقی رایگان - اتهام جعل حکم

با سلام بنده در اداره ای شاغل هستم یک نفر احتمالا آشنا از مدارک خانمم سوء استفاده کرده و برای خانمم حکم استخدام جعلی در اداره ای که خودم کار میکنم درست کرده و یک ماه هم حقوق به حسابش رفت و من هم چون بی اطلاع بودم آن پول را به حساب اینکه مال خودش هست استفاده کردم بعدا ثابت شد که خانمم در آن اداره کار نمی کنه و حکمش جعلی است من هم پول را به حساب خزانه برگشت دادم حالا اون اداره من و خانمم را متهم به جعل حکم استخدام یا مشارکت در آن کرده در حالی که ما اصلا خبر نداشتیم. چگونه میتوانیم از خودمون دفاع کنیم که کار ما نبوده آیا با قسم میشه؟آیا شاغل بودن من در آن اداره میشه دلیلی بر این باشه که حتما کار من بوده؟

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

پذیرش دلایلتان کمی سخت است وجای تردید زیادی برای مقام رسیدگی کننده ایجاد میکند پس بهتر است حضورا با وکیل مشورت کنید

پرسشگر :

یعنی من متهم هستم به جعل؟خوب با چه دلایلی میخوان ثابت کنند

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.وکیل بگیرید.لازمه.یاالله

پرسشگر :

سلام یعنی اگه وکیل نگیرم رفع اتهام نمیشوم؟چون مدارک جعلی دست ما نبوده فرد ناشناس به اداره تحویل داده

الهام  بيرانوند

سرکار خانم الهام بيرانوند :

باسلام متاسفانه دلایل برعلیه شما ست

پرسشگر :

حال من چگونه از خودم دفاع کنم؟ضمنا مدارک که به اسم من نیست و کسی هم مدارک جعلی را پیش من ندیده چطور ثابت میشه که کار من بوده با توجه به اینکه بنده سابقه کیفری ندارم

پرسشگر :

کسی نیست منو بیشتر راهنمایی کنه؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،چراحضوری باوکیل مشورت نمیکنید؟موفق باشید