مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره مغازه

باسلام: بنده قرارداد اجاره یک باب مغازه را در مشاور املاک با شخصی انعقاد کردیم و بلافاصله بنگاه مبلغ 5میلیون بابت رهن به حسابم واریز کرد فردای آن روز به دلایلی که از مستاجر باخبر شدم منصرف شدم با مشاور املاک تماس گرفتم و درخواست عودت وجه مورد نظر را کردم که ایشان موافقت نکردن در حال حاضر مستاجر برای من اظهارنامه به عنوان اینکه من مبلغ 5میلیون به حساب شما واریز کردم و باید کلید را تحویل بدهید درصورتی که وجه مورد نظر از حساب مسئول مشاور املاک واریز شده مستاجر درخواست دریافت کلید و خسارات وارده به ایشان را نموده من درخواست فسخ قرارداد را دارم
لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

درخواستش درسته و اگر قرارداد رو امضا کردید مکلف به تحویل مورد اجاره هستید.و برای فسخ اجاره باید ادله کافی داشته باشید