مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تخلیه ملک تجاری

با سلام و احترام
بعد فوت پدرم، مغازه تجاری به صورت توافقی با دیگر ورثه، در اختیار برادر کوچکتر گذاشتیم و ایشان ماهیانه اجاره ای هر چند کم به مادرمان پرداخت می کرد.
حالا بعد یازده سال به دلیل اختلاف تقاضای تخلیه ملک تجاری به وسیله ایشان را داریم ولی ایشان بنا به دلایلی که روزانه تغییر میکند از تخلیه سرباز میزند. دلایلی از قبیل:
دریافت هزینه مالیات اجاره که سالیانه پرداخت کرده، تسویه کل هزینه ای که به صورت غیرقانونی و حتی با مخالفت دیگر ورثه ساخته شده و غیره ...
لطفاً بنده را راهنمایی نمایید .

با سپاس

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

با سلام
با توجه به مشاع بودن مال امکان تخلیه وجود دارد وبهانه های ایشان مانع انجام تخلیه نخواهد بود