مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام من مبلغ 48 میلیون تومان طی ده فقره چک به دوستم دادم و دوستم شصت میلیون تومان عوضش سفته داده بعد یه قرار داد نوشتیم که اگه حتی یک چک برگشت بخوره من میتونم همه سفته ها رو بزارم اجرا حالا الان سه تا چک برگشت خورده و الان طلب کارا دنبال منن باید چیکار کنم میتونم همه شصت میلیون رو ازش بگیرم چه جوری شکایت کنم

پاسخ ها :

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

سلام باید متن توافق مطالعه شود.

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله طبق قانون شما مبلغ سفته ها را طلبكار ميباشيد

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.بلی.البته اول باید واخواست برای بدهکار بزنید وسپس دادخواست مطالبه وجه به استناد سفته وواخواستنامه.یاالله