مشاوره حقوقی رایگان - کاشت چندعدد تیر برق و تراز در مجاورت خانه

سلام خسته نباشید. خانه پدری خانم بنده که پدرشون فوت شده و چهارپسر نابالغ داشتن. حدود ده سال پیش مامورین اداره برق درمجاورت یک متری دیوارخانه که خانه نبش چهارراهی هست و اداره برق هم درنبش دوبحری حانه حدودشش هفت تیربرق و یک تراز بزرگ نصب کرده. که عملا درهر دوضلع حدود پنج شش متر از هرطرف حدود ما را مسدود کرده. همچنین سیمهای فشار قوی هست که هم باعث خطرات جانی و مالی هست و همچنین باید چندین مترهم عقب نشینی کنیم و همچنین انشعاب برق هم برای ساختمان جدیدمان که درطرف کنار حیاط هست نمیدهن, ایا امکان طرح شکایت هست. حدود ده سال پیش سه پسر کلا نابالغ بودن و پسربزرگشان حدود هجده سال داشت بهش گفتن تیر بزنیم برات برق سه فاز میدیم!!! مادرشان هم شوهر کرده و اینجا ساکن نیست و حالا حق سه پسر صغیر عملا ضایع شده ممنون راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

ایا جهت ایجاد تاسیسات از مالک اذنی گرفته بودند؟چه کسی اذن داده بود؟