مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن سهم الارث

سلام.
بنده با وکالت کاری پدر خانومم، ملکش را فروخته و طی یک صورتجلسه ای در حضور حاضرین بین بچه هایش تقسیم کردم و از این مبلغ فروش نیز به این جانب پرداخت کردند. این صورتجلسه در محضر ثبت شده و گواهی امضا پدرخانوم و بچه ها هم گرفته شده. حال سوال این جاست که آیا یکی از بچه هایش از طرف باباش میتونه مدعی باشه جهت استرداد؟ اشاره میکنم در موقع تنظیم صورتجلسه وکیل هم حضور داشتند. البته اشاره کنم که در حضور پسرش پدرخانوم بنده اقرارنامه هم در محضر دادن که از من و دخترم هیچ گونه گله و شکایتی نداشته و ندارم.
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. با توجه به وکالت نامه، شما وکالت در فروش داشته اید و مورد وکالت انجام شده و از آنجایی که طی صورتجلسه‌ای پول را تقسیم کرده ای و پدر خانمت هم آنرا امضا کرده است در واقع رضایت به این امر داشته است پس نه پدر خانمت و بچه‌ها ش نمی توانند آنرا استرداد نمایند.
رضا امیری زاده وکیل دادگستری