مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه

با سلام و خسته نباشید.
اگر خواهری تقسیم نامه را مهر بزند که در آن نوشته شده باشد که سهم الارث خود را برداشته و یا بخشیده و دیگر حق هیچگونه اعتراض و طلبی نزد برادر ندارد، آیا با توجه به این متن می تواند باز هم ادعای بهره یا اجرت المثل سالهای گذشته ی زمینها را داشته باشد؟

با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر بنظر اجرت المثل قابل مطالبه نیست مگر تحت شرایطی
مفاد قرارداد ودست نوشته حائز اهمیت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اصولا خیر ولی باید دست نوشته بررسی شود تا پاسخ دقیق داده شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. آثار برداشتن و بخشیدن متفاوت است .
از سوی دیگر جایی نوشته دیگر طلبی ندارد یعنی درقبل طلبی داشته است .
منجز نیست این طلب را چگونه ابرا ویا دریافت کرده است. در شرایطی بله و در شرایط دیگر خیر
بهتر است حضوری مدارک خود را نزد وکیل دادگستری محل خود برده و با مطالعه متن ، مشاوره دقیق دریافت نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر دلایل کافی برای تصرف ملک موصوف داشته باشد میتواند تقاضای اجرت المثل ایام گذشته را نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ورثه باید تقسیم نامه را امضا نماید یا اثر انگشت زده شود ولی اگر اثبات شود که سهم الارث ایشان در نزد خود ایشان بوده است و شما از آن استفاده نکرده اید اجرت المثل به ایشان تعلق نخواهد گرفت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر مگر اینکه در دادگاه ثابت کند که امضای زیر تقسیم نامه مال او نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر کس هر ادعای داشته باشد باید بتواند ادعای خود را ثابت کند و بصرف ادعا چیزی ثابت نمیشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر صراحتا ایشان اقرار کرده اند و توانایی این کار وجود ندارد و هیچ گونه ای حقی را نمی‌توانند مطالبه کنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه تقسیم نامه در شرایط صحت تنظیم شده باشد خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا نمی تواند مگر خلاف این را اثبات کند که نیازمند تخصص یک وکیل است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله به شرط آنکه نسبت به آن سالها قصد تبرع از استفاده آن وراثت نداشته باشد