مشاوره حقوقی رایگان - ادعای نگهبان باغ

با سلام. در سال 60باغی توسط پدر اینجانب خریداری شده و فردی از همان سال در باغ بدون هیچ قراردادی با توجه به دادخواستش به سازمان کار در باغ نگهبان بوده. در سال85پدر اینجانب فوت میکند. و درسال 89 سند بنام اینجانب گرفته میشود. و همچنان این فرد حضور داشتند. در برج 8 سال96 ایشان از من برگه ای دریافت کرده مبنی بر نگهبان بودن باغ که در برج2سال97 به امضاء و مهر دهیار رسیده است. و در برج 3سال97 این برگه از طرف اینجانب باطل اعلام گردید. و وی در برج4 سال97 دادخواستی به اداره کار داده، مبنی بر اینکه از سال 60 کلیه حقوق و مزایای خود را میخواهد. ایشان از باغ مذکور در طی این سالها بدون هیچ مزاحمتی بهره برداری بهمراه خانواده کرده است. با تشکر از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
طبق مقررات چنانچه به عنوان باغبان در باغ شما سکونت و مشغول به کار بوده مستحق یافت حقوق قانونی من الجمله سنوات و پاداش و عیدی می باشد. البته اگر اینها را پرداخت نکرده بودید ضمن اینکه بیمه هم باید میشده اگر سن وی زیر 50 سال بوده باشد .
اگر غیر از این دلیل و مدرکی دارید که باغبان شما نبوده و به عنوان مثلا مستاجر بوده و از منافع ملک شما استفاده میکرده شما میتوانید در دادگاه تقاضای اجور معوقه نمایید و به نحوی رابطه استیجاری را ثابت نمایید .