مشاوره حقوقی رایگان - اجاره آپارتمان مسکونی برای انبار

باسلام. کل آپارتمان مشتمل بر دو واحد است و در جنوب خیابان واقع است و درب ورودی دو واحد مجزا میباشد و هیچ مشاعاتی از نظر ورودی نداریم. ولی طبقه همکف واحدش را برای انبار اجاره داده است. باعنایت به مسکونی بودن واحدها چنانچه شکایت اینجانب به شهرداری نتیجه ای نداشته باشد میشود از طریق شورای حل اختلاف نسبت به تخلیه یا پلمپ واحد اقدام کرد. باعث مزید تشکر است

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بله ميتوانيد با عنوان مزاحمت و سلب اسايش و ارامش شكايت نماييد در دادسرا و يا يك استشهاديه تنظيم و به امضا همسايگان برسانيد و هم در شهرداري و هم دادسرا اقدام نماييد