مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، پنج سال پیش من و مادرمو و دوتا خواهرم و برادرم شراکتی یک خانه ی 75متری را خریدیم که سند رسمی ندارد و قولنامه هست و الان مادر پیر و مریضم و خانواده ی همین برادرم در آن زندگی می کنند زن داداشم مهریه اش را گذاشته اجرا ،آیا این خانه شامل مهریه میشود ؟درضمن پدرم ده سال است فوت شده و مادرم مریض الحوال است و هیچ مال ومنالی ندارد این خانه درواقع تنها سرپناه اوست، و برادرم هم همچنین، آیا دادگاه دستوربه فروش این خانه را در صورت مخالفت ما شرکا میتواند بدهد؟؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام دستور فروش داده نخواهد شد . یک منزل مسکونی هر چند مشاعی مستثنیات دین میباشد ضمن اینکه سند ملک نیز به نام ایشان نیست.