مشاوره حقوقی رایگان - مجوز بازسازی مغازه

سلام، روز خوش.
ما برای گرفتن جواز بازسازی به دلیل تخریب تحت شرایط جوی، به شهرداری مراجعه کردیم. بعد از 4 ماه بالاخره یک برگ به ما دادن که عوارض چند تا مغازه پایین تر از مغازه ما هست و به نام صاحب اون مغازه و پیوستی که این عوارض متعلق به مغازه ما هست. از دادن برگ های عوارض به نام خودمان خودداری کردن و در برگ ها قید گردیده امکان ثبت سیستمی نمی باشد. این خلاف هست یا نه؟
دوم این که شروع به بازسازی کردیم به دلایل پوچ و من درآوردی از کار جلوگیری کردند و امروز اومدن سقف رو بدون هیچ مجوزی تخریب کردن. آیا شهرداری بدون حکم دادگاه امکان تخریب داشته یا نه؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد مدارك توسط وكيل حاذق رؤيت و بررسي گردد ، امكان اظهار نظر حقوقي شايسته وجود ندارد