مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه ملک

سلام.
پدر من یک ملک که شش دانگ سندش بنام خودش هست. سه دانگش رو با مبایعه نامه که در یک مشاور املاک انجام دادیم، به نام من زدن. ولی فقط به صورت مبایع نامه و وکالت. به دلیل نداشتن پایان کار موفق به ثبت سند و انتقال قطعی سه دانگ نشدیم.
میخوام بدونم بعد از فوت پدر، سه دانگی که مبایعه نامه دارم قانونی هست یا فرزندان دیگر پدر مدعی میشن؟

پاسخ ها :

انتقال ملک با مبایعه نامه اعتبار مبایعه نامه مبایعه نامه ملک مبایعه نامه ملک ارثی مبایعه نامه