مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه ستاد کل نیروهای مسلح و نظام وظیفه

اگه من برم علیه ستاد کل و نظام وظیفه برای عدم اجرای قانون ششم برنامه توسعه و کسری ایثارگران شکایت کنم ایا به نتیجه ای میرسم من الان در حین خدمت سربازی ام اگه کسری های منو بدن باید تموم بشه خدمت سربازیم الان دو ساله قانون توسط مجلس وضع شده و شورای نگهبان تایید کرده که به ازای هر ماه ایثارگری یک ماه کسری داده بشه ولی اجرا نمیشه هر روز یک تبصره ستاد اضافه میکنه و قانون رو نقض میکنه لطفا بفرمایید این شکایت من نتیجه ای داره یا نه؟