مشاوره حقوقی رایگان - فروش اقساطی با سفته

با عرض سلام و خسته نباشید بنده می خواستم اقدام به فروش اقساطی کالا ( دوچرخه) بکنم.
از طرفی بعضی اوقات متقاضیان برای این امر چک ندارند به همین خاطر برای این افراد سفته را جایگزین کردم.
و برای محکم کاری مبایعه نامه تنظیم کردم .
و در داخل مبایعه نامه پیش بینی شده که خریدار به ازای هر روز دیرکرد در پرداخت اقساط باید پنجاه هزار تومان خسارت بدهد.
و همچنین پیش بینی شده که اگر خریدار به تعهدات خود عمل نکند یا باید دوچرخه را سالم برگرداند یا در صورت تلف شدن به قیمت روز باید پرداخت کند.
خواستم بدانم در خود سفته بهتره تاریخ سررسید اقساط را بنویسم ( اقساط دو قسط ماهیانه است ) یا نه چون در خود مبایعه نامه شماره سفته و تاریخ سررسید تایپ شده .
لازم بذکر است که در متن مبایعه نامه قید شده است که سفته اخذ شده نه به خاطر ضمانت بیع بلکه جهت وجه التزام اقساط فروش کالا می باشد.
با این اوصاف تاریخ سررسید را بنویسم بهتره یا نه .
و اگر سفته را از خریدار گرفتم سفید بگیرم یا کامل پر کنم .
و اگر سفید گرفتم مشخصات متعهد سفته در آن درج شود یا نه.
و اگر لازم است سفته سفید اخذ شود تاریخ سررسید تایپی در مبایعه نامه را حذف کنم
و آیا اگر طرف به تعهدات خود عمل نکرد می توانم هم وجه التزام و هم قیمت روز کالا را مطالبه کنم.

خیلی ممنون

پاسخ ها :

محمد توکلی

جناب آقای محمد توکلی :

سلام مدارک خود را در واتساپ ارسال کنید در خدمت شما هستم. وکیل محمد توکلی 09151039650