مشاوره حقوقی رایگان - مستمری به برادر زاده

من دختر مجردم. 38 سالمه. حسابدارم. و میخوام بعد از فوتم مستمری بیمه تامین اجتماعی ام به برادرزاده هام تعلق بگیره. و چون امکان قانونی نداره میخوام به فرزند خوندگی بگیرم برادرزاده هام رو. آیا امکانش هست؟ چه اقداماتی باید انجام بدم؟ شرایطش چی هست؟ لزوما پدر و مادر بچه ها باید در جریان باشن ؟ یا اینکه نامه قانونی داشته باشم کافیه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

هیچ یک از شرایط قانونی سرپرستی طفل بعنوان فرزند خواندگی را ندارید. اگر میخواهید احسان کنید از مال خودتان و نه مستمری بعد از فوت انجام دهید.