مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان صدور رای

با سلام
مدت زمان صدور رای شورای حل اختلاف چقدر است؟
اگه بخوام از شعبه شکایت کنم که رای صادر نمیکنه آشنای خواهان هستش باید به کجا مراجعه کنم

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام با توجه به حجم کار و پرونده های شعب متفاوت است ولی حدود یک ماه و بعضا بالاتر طول میکشد

پرسشگر :

چند با به شعبه مراجعه کردم میگه ما بیکار نیستیم که زودتر رای بدیم منظورشون زودتر از 1 ماه
میشه راهنماییم بکنید که از کجا شکایت کنم که اینا رسیدگی نمیکنن

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

سلام مجدد در صورت تاخیر بیش از حد به ریاست یا معاون قضایی همان مجتمع مراجعه نمایید.