مشاوره حقوقی رایگان - فرار از صحنه تصادف

سلام وقتتون بخیر من دیشب مست بودم و تصادف کردم ( اون زد بمن ولی ) ترسیدم و فرار کردم بعد تعقیبم کرد اومد جلو در خونمون ساعت 2 شب سر و صدا من ماشین رو سریع بردم پارکینگ و ایشون زنگ زد به پلیس اومد وقتی اومد راننده هه به پلیس گفته مست بودش از پدرم سوال میپرسه مست بوده گفته من که ندیدمش ببینم هست یا نه ماشین رو گذاشته بعد رفته و بعدش این آقا اومده ( خانومشون سالم بودن ولی یکم پیاز داغ قضیه رو زیاد کرد و زنگ زدن اورژانس که اومد بردنش ( هرچند اورژانسیه میگفت هیچیت نیست ) انشالله چیزیش نشده باشه ...

من میخواستم بدونم جریان این پرونده چی میشه ؟ و آیا بدون تایید شاهد مهم و ندیدن مامورا من رو میتونه ثابت کنه مست بودم یا نه ؟ آیا نتونه ثابت کنه فقط خسارت بدم قضیه اوکی میشه ؟ ممنون میشم کمکم کنید از دیشب نخوابیدم ....

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

اثباتش سخته و برای اثبات مصرف مشروبات باید تست وجود داشته باشه و درصورت نبودن تست خیر قابل اثبات نیست