مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

با سلام
خودروی مزدا3 مدل87 مشکی از دیوار پیدا کردم سند دو دست چرخیده بود فروشنده ادعا کرد که بیرنگه فقط صافکاری بدون رنگ شدگی داره الان 2 روز از خریدش گذشته فهمیدم 3 لکه رنگ داره قیمت خریداری شده 105 میلیون است
ضمناُ هیچ مبایعنامه ای هم بین ما تنظیم نشد مستقیم سند خورد و تعویض پلاک شد

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام چنانچه مبایعه نامه تنظیم نشده فقط در صورتی میتوانید نسبت به فسخ اقدام نمایید که تفاوت قیمت بیرنگ و رنگ دار خودرو بالا باشد و از خیار غبن استفاده و از طریق ارجاع امر به کارشناس دادگستری فسخ معامله را بخواهید