مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بیمه بخاطر دیرکرد در پرداخت خسارت

سلام استادان گرامی خسته نباشین، بنده در سال 97 تصادف کردم و بعد از گذراندن مراحل قانونی در ماه شهریور 98 از اجرای احکام به من زنگ زدن و گفتن بیایین کپی برابر اصل پرونده را برا گرفتن خسارتتان به بیمه ببرین و منم رفتم کل پرونده را به بیمه تحویل دادم بعدش بیمه 11 ماه خسارت مرا به بهانه ای نداد گفت پرونده ات مشکل داره بیمه میخواد به روی شما شکایت کنه بعد اینکه شکایت کرد دادگاه رای را دوباره به بنده داد و من رفتم برا گرفتن خسارت به بیمه و آنها گفتن برو دفتر خانه رضایت کتبی بده بعد بیا ما دیه را پرداخت کنیم و منم رفتم دفترخانه رضایت دادم و بیمه دیه را پرداخت کرد حال سوالم اینه که میتوانم شکایت تاخیر تادیه نیم در هزار بکنم با اینکه رضایت دادم؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.بله میتوانید.مبنای محاسبه 20 روز بعد از صدور حکم قطعی تا زمان پرداخت دیه میباشد.منظور از حکم قطعی همان حکمیست که راجع به دیه صادر شده نه حکم راجع به پرونده اعتراض ثالث شرکت بیمه.