مشاوره حقوقی رایگان - متن پیامک

دختر مجردی هستم که با مردی متاهل ارتباط دوستی دارم
همسر این آقا شماره من رو دارد و ادعا میکند میخواهد بر علیه من شکایت کند که با همسر ایشان رابطه دارم
هیچ مدرکی در دستش نمی باشد بجز اینکه میگوید شکایت میکنم متن پیام هایتان را پرینت کنم البته سیم کارت هم بنام همسرشان نیست
آیا فقط با این دلیل میتواند علیه من دعوی شکایت کند ؟
به نظر شما نظر دادگاه چه میتواند باشد
من متهم میشوم ؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
در صورت اخذ دستور پرینت مکالمات تلفنی و متن پیامک های رد و بدل شده از جانب مقام قضایی و احراز رابطه ی نامشروع از جانب دادیار پرونده یا همان رئیس شعبه بله ممکن است اثبات شود.

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

با سلام.
بله میتونن علیه شما شکایت‌کنند.. اگر متن پیامکهای مبادله شده مابین شما و همسرشون رو داشته باشند.