مشاوره حقوقی رایگان - پیج فیک بعد از دلیت اکانت قابل پیگیری هست یا نه

سلام
داداشم یه پیج فیک داشت با شماره موبایل خودش بعد از چند وقت با یه خانوم چت میکنن خانومه میگه میخام ببینمت بعد سر قرار رفیق داداشم میره خانوم با مامور میرن سر قرار اون طرفو میگیرن و از اون صفحه اینستاگرام اسکرین گرفته برده دادگاه حالا داداشم پیجشو دلیت اکانت کرده حالا به نظر شما میشه ثابت کرد پیج برا داداشمه یا نه؟؟ ممنون میشم
اگه جواب بدین

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

این موضوع بستگی به عملیات پلیسی پلیس فتا دارد که در صورتی که آن ها کشف نمایند از سوی دادگاه مورد قبول واقع میشود