مشاوره حقوقی رایگان - درخواست حقوق پدر

باسلام من سال 95 از همسرم جدا شدم الان در خواست حقوق پدرم رو کردم چون مادرم در قید حیات هست گفتن باید برگه انحصار ورثه داشته باشی پدرم 35 سال پپش در شهرستان فوت شده و در حال حاضر این برگه را نداریم گفتن باید از شورای حل اختلاف درخواست کنیم آیا برای داشتن برگه انحصار ورثه باید به شهری که پدرم فوت شده ودر آنجا دفن شده درخواست بگیرم یا در تهران که زندگی میکنم هم میشه اقدام کرد لطفا مراحل گرفتن برگه فوق را توضیح بدین

پاسخ ها :

رامین معینی

جناب آقای رامین معینی :

خير بايد به همان شهرستان مراجعه كنيد و با توجه به گذشت زمان طولانى بعيد ميدونم در بايگانى راكد هم پرونده اى باشه .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

جهت اخذ گواهی حصروراثت آخرین اقامتگاه متوفی ملاک است ومی بایست به آن محل مراجعه نمایید.