مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق توافقی از جانب بنده به همسرم در دفاتر رسمی با وجود اختلال کنترل تکانه ای مشکل ساز

سلام بنده با رای کمیسیون پزشکی ناجا بعلت اختلال کنترل تکانه ای مشکل ساز در 96 بازنشست و 18 سال مستاجر و پاداش خدمت خانه خرید و طبقه ان را ساخته و از ان وقت همسرم بهانه های مختلف جهت صاحب شدن خانه را داشته. اول مهریه که از حقوقم کسر و واریز میشود. سپس وکالت طلاق توافقی تام اختیار ازم در دفاتر اسناد رسمی اخذ و حتی ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را سلب نموده از من گرفته بعد یکسال در 99 اخیر اقدام طلاق و رای صادر و عدم سازش در مشاورین که مشاوره نشدم اخذ و حال و قبل رای ابلاغ حضور در شعبه به تاریخ99/8/11 برایم واصل ولی در مورخه99/7/27 رای طلاق صادر و به قاضی مراجعه و علت را گفتم که چرا قبل حضور رای داده که گفت برو اعتراض کن. حال تنها دارایی من خانه بود که همسرم با قولنامه از من واگذاری کردم گرفته و بعد اقدام به طلاق از وکالتی که قبول ندارم و راضی نیستم و قصد زنم مشخصه که کلاهبرداری و سو استفاده کرده ایا با داشتن مشکل بالا از ناجا میتوانم با اعتراض وکالت طلاق را باطل کنم یا نه؟ لطفا جواب فوری و اگه میتونم از خودتان یک نفر وکیل بنده انتخاب کنید ممنون فرصت ندارم. از اورمیه

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در خصوص طلاق چون با وکالت بوده کاری نمیتوان کرد اعتراض بی فایده است