مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام من ماشین پراید در تاریخ 20تیر 99 قولنامه کردم به مبلغ 52 میلیون تومان که مبلغ 51 میلیون تحویل فروشنده دادم و مقرر شد یک میلیون سر سند تحویل فروشنده شود بعد از 70روز چون فروشنده در کرج زندگی میکرد و من در شهر نهاوند ایشان ماشین را در تاریخ 13مهر 99 بصورت وکالتنامه به نام من زدن و با بقیه مدارک برای من ارسال کردند من هم برای تعویض پلاک اقدام کردم ولی راهنمایی و رانندگی گفتند ماشین حکم توقیف دارد در تاریخ 19 مهر 99 به علت اینکه چک فروشنده ماشین برگشت خورده و صاحب چک را به اداره ثبت برده و چون پلاک به نام فروشنده ماشین میباشد ماشین توقیف شده حالا من ماشین با وکالتنامه به اسم من است چکار کنم و از نظر حقوقی چه حکمی صادر میشود ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست فسخ معامله به علت مستحق للغیر درآمدن مبیع بدهید