مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی

سلام خسته نباشید.بنده یه شکایت در مورد سرقت موبایل و تهدید و زورگیری داشتم.طرفه مقابلم به سرقتها اعتراف کرده و گوشی ازش گرفتن اما در مورد تهدید فقط چند پیام رو گوشی ازش داشتم که پیرینتش ضمیمه پرونده شد.حالا یه ابلاغیه برام اومده که علت حضور زده رسیدگی.میخواستم بپرسم یعنی چی؟
یه دنیا سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ممکن است دادسرا کیفرخواست علیه سارق صادر کرده ودادگاه وقت رسیدگی تعیین کرده ک می بایست به عنوان شاکی حاضر شوید . علت حضور در ابلاعیه ذکر شده است