مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدری

باسلام، خواهر بنده قبر پدرم را که از قطعات اول بهشت زهرا هست بدون خبر بنده بین خودشو برادرم تقسیم کرده و امسال به رحمت خدا رفت خواهرم، قیمت روز اون قبر حدود 70میلیون میباشد و دولت 6میلیون ازش گرفته چون صاحب قبر پدرمون بوده، الان ارثش تقسیم نشده و برادرم به من چیزی نگفته، بنده باید برای گرفتن حقم چیکار کنم، البته بنده اصلا بابندش نبودم چون اینها اصلا منو در جریان نزاشتن میخام اگه امکانش هست حقمو بگیرم

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

به چه نحو بفروش رفته اگرسند بنام پدر بوده که طبق گواهی انحصارورثه شماهمبایدامضا میکردید اصلا انحصار ورثه کردید وایست دارایی پدرتان داشته است درصورتی که میخواهید مطلع شوید تماس بگیرید

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

قبرهای جدید سه طبقه هست. با هم دو طبقه باقی را تقسیم کنید.البته اگر قیمت بخواهید همان شش میلیون بین خودتون ملاکه. اما از مرده طلب نفرمایید.چون زنده ها او رو دفن کردند. اجالتا او را حلال بفرمایید! از وراث حقتون را بخواهید.
اگر تمکین نکردند به دفتر بهشت زهرا برید و سهم خودتون رو بخواهید که به نامتون بشه.
اگر نشد به دادگاه رجوع و تقسیم بخواهید. اگر قابل تقسیم نبود مزایده میذارند.قیمت سهم شمارو میدند.