مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت سفته و بیمه از کارفرما

سلام وقت بخیر
بنده مدت 2ماه در شرکتی مشغول بودم. روز اول قراردادی امضا شد که تاریخ اتمام قرارداد رو خالی گذاشتن و گفتن پر نشه. سفته به عنوان ضمانت کار دریافت کردند ولی در قرارداد ذکر نشد و حتی شماره سفته هارو هم ‌نمیدونم. بعد از گذشت یکماه و عدم صداقت در مبلغ توافق شده و شرایط کاری استعفای خودم رو اعلام‌ کردم . ماه اول 1700 واریز کردن و قراردادی بسته نشد و گفتن روز اول قرارداد طبق وزارت کار امضا کردی . در حالی که اصلا توافق این نبود . و گفتن مدت نگهداشت برای افرادی که بالای 31 روز سابقه فعالیت دارند 2ساله. که موقع امضای سفته نگفتن. آیا این کار قانونیه؟ سفته امضای شده بنده رو تحویل نمیدن و گفتن تا 3ماه بیمه نمیکنیم. راهی هست بتونم ‌سفته رو پس بگیرم؟ روز آخر گفتن این برگه های تسویه رو امضا کن که حق و حقوقت رو گرفتی ولی بعد از یکماه برات پرداخت میشه حقوقت. من امضا نکردم. می تونن تاریخ اتمام قرارداد رو به دلخواه عوض کنن و برام داستان سازی کنن و ترک کار بزنن و ادعای خسارت کنن؟ این آیا خیانت در امانت نیست که از سفته من استفاده کنن برای عدم شکایت من برای بیمه؟ و چون کار بنده به نحوی بود که خسارت به شرکت عملا غیر ممکن بود.

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

سفته ها رو با شکایت خیانت در امانت از آنها بگیرید.
اول ی اظهارنامه خطاب به مدیرعامل شرکت از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی بفرستید و بنویسید سفته هایی رو که از من گرفتید و نزد شما امانت بوده پس بدید در غیر این صورت شکایت خیانت در امانت خواهم کرد.
اگر ندادند، شکایت بفرمایید.