مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام من یک ساله ازدواج کردم و دو ماهه به خاطر خانه جدا که همسرم قبول نکردن برای من بگیرن خانه پدرم هستم و ایشون به دادگاه رفتن تا حکم تمکین بگیرن ولی به من گفتن دیگه حاضر به زندگی با من نیستند و اگه خونه جدا برای من بگیرن اذیتم میکنند حتی شاهد دارم که این حرفو زدن ،و گفتن توافقی با ده میلیون طلایی که برای من خریدن حاضر به طلاق من شدن ولی من قبول نکردم و میخوام مهریه ام را بگیرم و در این صورت گفتن طلاقم نمیده و میخواد منو ناشزه کنه من تو دادگاه میخوام بگم که در صورتی که برای من خونه جدا بگیرن و تعهد بدن اذیتم نکنن و احتیاجاتم را برطرف کنند برمیگردم به نظرتون حکم دادگاه بنفعم هست یا باید چیز دیگه ای بگم، راهنمایم کنید دو روز دیگه دادگاه دارم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص موضوع با دادگاه است. از دادگاه تقاضای بازدیدمددکار نمایید .قاعده کلی این است که زن می بایست در منزل شوهر زندگی نماید لیکن شما می توانید از دادگاه بخواهید منزل مستقل تهیه نماید . در خصوص مهریه جداگانه می بایست اقدام نمایید.