مشاوره حقوقی رایگان - بایگانی راکد

سلام. در توضیحات پنل ثنا برام نوشته پرونده در تاریخ فلان به بایگانی راکد پرونده های 1 ساله غیرضروری دادگستری ارسال و با شماره .... ثبت گردید. پرونده مربوط به حکم دادگاه تجدیدنظر مهریه برای پرداخت 2 سکه پیش قسط و 9 ماه یک سکه هستش و این در صورتیه که 2 و ماه نیم از حکم میگذره و اجرائیه نیومده و این موضوع تو ثنا نوشته شده.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. پس از اتمام پرونده و به لحاظ ازدیاد پرونده در شعبه آنها به بایگانی راکد ارسال می کنند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم