مشاوره حقوقی رایگان - اتهام فروش مال غیر

با سلام شخصی که تبعه افغان بوده است به عنوان اپراتور در ملک اینجانب فعالیت می نمود در اسفند ماه سال قبل 3 عدد دستگاه مستعمل متعلق به خود را که ابزار نجاری بود در حضور شهود و پرداخت 7 میلیون پول به اینجانب واگذار نمود و بعد از چندی از کشور متواری شد حال شخص ثالث ورود کرده و گفته است شریک تبعه افغان فروشنده بوده و دستگاهها به وی تعلق داشته و من چون دستگاهها را فروختم به یک آدم مشهور و فروشگاه دار به جرم مال غیر از من شکایت کرده در دادسرا با رسید پرداخت و شهود تبرئه شدم ولی با اعتراض شاکی جلب به دادرسی صادر شد. آیا بنده باید از کسی که دستگاهها را به من فروخته است شکایت نمایم. لازم بذکراست در عرف بازار دستگاهها به علت مستعمل بودن سند ندارد و به همین ترتیب با پرداخت وجه معامله می‌شود. نظر شما در مورد این پرونده چیست ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

شمابه احتمال زیاد تبرئه میشویدامادرمورداینکه دستگاههامستردشودبه مدارک شاکی وقاضی بستگی ددا رد.