مشاوره حقوقی رایگان - انتقال حضانت و قیومیت فرزند به عمو در زمان حیات پدر و مادر

با سلام
من میخوام برای انجام امور مهاجرت بردارزاده‌ام به همراه خودم حضانت و قیومیت ایشان رو به عهده بگیرم. اینکار با رضایت پدر و مادر هستش. پدر و مادر ایشان هردو در قید حیات هستن و با هم زندگی می‌کنن ( این تصمیم صرفا برای این هست که من بتونم ایشان را با خودم بیارم اروپا ) میخواستم بدونم در لحاظ قانون در ایران این موضوع امکانپذیر هست؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام حضانت برای پدر هم حق است وهم تکلیف وبرای مادر نوعی حق بشمار می رود لذا اعراض از حق درقانون ایران مجازدانسته شده است واما تکلیف پدر نسبت به واگذاری حضانت رافع مسئولیت نیست لذا درصورت موافقت پدر ومادربه حضانت کودک توسط شخص ثالثی می توانید از طریق محاکم با درخواست صدور صورتجلسه سازشی دراین خصوص دست یابید موفق باشید