مشاوره حقوقی رایگان - منع حق ورود به ملک

باسلام
چهاردیواری باغچه را هفته پیش خریدم بعد از پرداخت تمام پول به فروشنده او موبایلش را خاموش کرده و جواب نمی دهد و ملک را تحویل من نداده است از طرفی کسی که ملک را به این فروشنده فروخته بود یعنی فروشنده قبلی مدعی است که فروشنده ی من نمیبایستی ملک را به من میفروخته چون قرار بود کاری را برایشان انجام میداده و چون انجام نداده ملک به او تعلق ندارد (با توجه به اینکه او در قولنامه امضا و اثر انگشت زده و پسرش هم شاهد بوده) و مرا تهدید به عدم نزدیک شدن میکند.حالا من چکار کنم تا وارد ملکم شوم.

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

باسلام.دادخواست تحویل مبیع بدید.قبلش اظهارنامه ارسال نمایید

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام.نخست این که برای تحویل می بایست 70درصد را پرداخت می کردیدنه کل مبلغ . دوم این که قبل از انجام عمل مشاوره می گرفتید. سوم این که پس از بررسی مدارکتون ممکنه بشه به دعوی الزام به تحویل و تنظیم سند رسمی ... راهنماییتون کرد.