مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال مسروقه و مشارکت در سرقت

با سلام.
من سال 93 رای برام صادر شد 20 ماه زندان و 74 شلاق به دلیل نداشتن سابقه نصفش شد تعلیق و مابقیش بهم حکم حبس داد یک ماهش رو کشیدم و الان سند گذاشتم بیرونم تجدید نظر هم همون حکم قابل اجرا داد. اما این رای تجدید نظر که صادر شد الان سه سال میگذره و خبری از اجرای احکام نشد تا امروز گفتن که پرونده گم شده بود تازه پیدا شده و ازم خواستن 300 هزار هزینه کارشناسی بدم. در حال حاضر در این وضعیت کرونا و اینکه سه سال از این حکم گذشته امکان داره که درخواست کنم که حبس رو به جزای نقدی تبدیل کنن؟
و این هزینه کارشناسی بابت چیه؟
جرم من تحصیل مال مسروقه و مشارکت در سرقت خودرو و سرقت مستوجب تعزیره
شاکی هم ندارم و رضایت دادن

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

امکان مطرح نمودن درخواست مجازات جایگزین حبس وجود دارد می توانید موصوع را با قاضی اجرای احکام در میان بگذارید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بي اطلاع هستم
از شعبه بپرسيد كارشناسي بابت چيست؟