مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 77 شهرداری

بنده یک ملکی قولنامه ای بهر خیابان دارم به مساحت 100 متر که 48 متر متر خانه و 18 متر مغازه میباشد شهرداری سال 89 عوارض ملکی برای ملک تعیین کرده و هر سال به مبلغ به عنوان جریمه اضافه کرده که حالا مبلغ 85 میلیون شده و عوارض به کمیسیون ماده 77 ارجاع داده شده میخواستم بدونم که ایا امکان کم کردن عوارض یا اقساط بلند مدت ان وجود داره و ایا با پرداخت عوارض امکان گرفتن جواز ساخت وجود دارد؟

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

امکان قسط بندی از طرف کمیسیون ماده 77 وجود دارد وقتی که مودی قدرت پرداخت نداشته باشد البته تا سه سال مجاز به قسط بندی میباشد نه بیشتر

مرجان عسکری جهرمی

سرکار خانم مرجان عسکری جهرمی :

با سلام.بله با تصویب قانون بخشی از مقررات مالی دولت در سال 1380 برابر ماده 73 این قانون به شهرداری های کل کشور مطابق قانون اجازه داده شده که مطالبات خودشون رو با اقساط حداکثر 36 ماهه دریافت کنند.پس شما میتونید از شهرداری درخواست نید که عوارض رو به صورت اساطی از شما دریافت کنند