مشاوره حقوقی رایگان - شکایت دروغ

سلام من کارگاه آهنگری داشتم که برای کارم نیاز به دسته چک داشتم که داداشم 5فقره امانت داد بهم که باز نیاز دوباره شد به چک که من وکالت محضری که بتونم حساب دسته چک باز کنم واریز برداشت و امضا هر سند بانکی انجام بدم که بعد از گذشت 1ماه رفته شکایت کرده که در متن شکایت اینه من از هیچ چی خبر ندارم مریض ام مدارک پژشکی آورده روی پرونده وکالت نامه بعد از اینکه دسته چکو خودش از بانک گرفته داده به من الان یه جرم جعل کلاهبرداری استفاده از سند معجول خورده روی من الان من باید چی کار کنم

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد با يك وكيل مسلط كيفري مشاوره نماييد و كار شما را ايشان حل خواهند نمود