مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لایحه در مرحله تجدید نظر

با سلام خدمت وکلا که واقعا از روی دلسوزی به مردم کشور کمک می کنید. شوهر بنده به خاطر ممانعت از حق ملاقت فرزند شکایتم کرده بود که دادگاه شورای حل اختلاف من رو به 900 هزار تومان در حق دولت محکوم کرده که من اعتراض که کردم. الان جواب اومده که طبق ماده 346 قانون مدنی مقتضی می باشد. طی ده روز جواب را به صورت مکتوب، ارائه دهید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شما لایحه اعتراضی گذاشتید و قاعدتا شوهرتان باید در جواب لایحه شما پاسخ دهد و تبادل لوایح نماید اگر کسی از دادن طفلی که به او سپرده شده است، در موقع مطالبه اشخاصی که قانوناً حق مطالبه دارند، امتناع کند، به مجازات از سه تا شش ماه حبس یا به جزای نقدی از یک میلیون ریال و 500 هزار تا سه میلیون ریال محکوم خواهد شد.