مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

باعرض سلام خسته نباشید مدت یک سال بیشتر است که با همسرم اختلاف داریم و چندبار به تمکین محکوم شده و میاد خونه بعدچند روز خونه ترک میکنه دوباره همین دادخواست تمکین میدم و.... یعنی همین آش همین کاسه. این دادگاهها هم براشون محرز شده نمیخواد تمکین کنه فقط داره فیلم بازی میکنه باز می پرسن از همسرم زمان دادگاه میخای زندگی کنی میگه اره باز میاد بعد از بازدید و.... باز بعد چند روز منزل ترک میکنه. حالا سوالم اینه که امیدی به این دادگاهها نیست برای ازدواج مجدد منم جوانم سختمه تنها باشم اگر ازدواج موقت انجام بدم همسرم بفهمه چه تبعاتی برام داره؟ یا راه حلی هست که بتوانم با این دادگاههایی که ما داریم عدم تمکین بگیرم؟ ممنون

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما دادخواست ازدواج مجدد تقديم كنيد

پرسشگر :

سلام دوبار در خواست دادم چون باز گفته میام زندگی کنم رد شده درخواستم. اگه لطف کنید سوال اولمو جواب بدین در مورد ازدواج موقت ممنون میشم. تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- دادخواست طلاق میده 2-دادخواست ازدواج مجدد طی دو مرحله.یاالله