مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پس از عقد معامله

سلام

اینجانب یک دستگاه اتومبیل (اتوبوس) حدود 10 روز پیش معامله کرده و سند را بنام فروشنده زده و تمامی کارها انجام و در واقع معامله تمام شده است.

حالا بعد از گذشت چند روز خریدار تماس گرفته که ماشین شاتون زده (اصطلاح خرد شدن قطعه ای در موتور) و اذعان می کند که مکانیک گفته که این ایراد از قبل موجود بوده است و جدیدا اتفاق نیفتاده است.

درضمن بنده هیچ اطلاعی از موضوع عنوان شده خریدار نداشته ام زیرا ماشین قبل از فروش در حال کار بوده ومشکلی نداشته است .

با توجه به اینکه خریدار عنوان کرده شکایت میکنم آیا می تواند اقدام قانونی علیه بنده صورت گیرد ؟

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

درصورت شکا یت دردادگاه کارشناس تعین میشود اگر نظر داد عیب مربوط به قبل از معامله بوده حق باخریداره

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

اگر عیب به قبل از زمان معامله باشد البته با تشخیص کارشناس رسمی دادگستری