مشاوره حقوقی رایگان - ایا میتوان جانبازی گرفت؟

با سلام. سرباز نیرو انتظامی هستم و ده ماه در مرزبانی زابل خدمت کردم. و دچار سرطان وخیم و صعب العلاج کبد و سکته شدم. در حال حاضر خرج بیمارستان و دکتر را خودم میدهم و فقط داروهای شیمی درمانی که با تایید بیمه حدود 200هزار تومان میشود پرداخت میکنم و از پس مخارج برنمیایم و خانه نشین و از کار افتاده شدم.
چگونه میتوانم از حق خود دفاع کنم و آیا دیه یا جانبازی تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

دامون صادقي

جناب آقای دامون صادقي :

اگر بتوانی ثابت نمایی که بیماری به خاطر آلوده بودن محل خدمتتان باشد می توانید درغیر این صورت باید به کمیسیون پزشکی مراجعه کنید واگر کمسیون پزشکی بیماری اتان را صعب العلاج تشخیص داد معاونت دارو و درمان دانشگاه علوم پزشکی تسهیلات ویژه ای در اختیارتان قرار می دهد در ضمن اینکه میتوانید در کمیته امداد امام تشکیل پرونده دهید و از آن طریق بخشی از هزینه هایتان را دریافت نمایید

پرسشگر :

اگر قبل از خدمت سربازی مبتلا بودم چرا با ازمایشاتی که قبل از خدمت انجام شده بیماریم مشخص نشده؟؟؟ضمن اینکه مرزبانی ما بسیار غیر بهداشتی و حتی اب اشامیدنی درستی نداشت.
پرونده ام در کمسیون پزشکی در حال برسی و فعلا معاف اعلام شده.تکلیف ده ماه خدمتم فقط معافی میشه؟

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مشمول بیماریهای خاص بشویدومتأسفانه جانبازی به شما تعلق نمی گیردوخداوند تمام مرضا را شفا بدهد.ان شاءالله