مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام خسته نباشید دختر مطلقه ای هستم که برای دریافت حقوق پدرم که مرحوم شدن چهارسال پیش و بازنشسته نیروهای مسلح بودن مراجعه کردم مادرم هم مرحوم شدن یک ماهه مستمری بگیر شدم ولی حقوق کامل دریافت نکردم و گفتن به تازگی قانون شده که کمترین پایه حقوق نیروهای مسلح رو به دختر مطلقه بدن ! چندبار هم مراجعه کردم همین جواب رو دادن از وکلای با تجربه و محترم سوال دارم آیا راهی دارد که من حقوق کامل پدرمو دریافت کنم یا خیر؟ ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

میزان مستمری بازماندگان عبارتست از 30/1(یک سی ام) مزد یا حقوق متوسط بیمه شده ضربدر سنوات پرداخت حق بیمه، مشروط بر اینکه این مبلغ از پنجاه درصد مزد یا حقوق متوسط ماهانه او کمتر و از صد در صد آن بیشتر نباشد. (منظور از مزد یا حقوق متوسط، جمع کل مزد یا حقوق بیمه شده که به ماخذ آن حق بیمه دریافت گردیده، ظرف هفتصد وبیست روز قبل از فوت تقسیم بر روزهای کاری ضربدرعدد30است)

نحوه سهمیه بندی مستمری بازماندگان:
سهم همسر متوفی معادل 50% کل مستمری استحقاقی است و چنانچه بیمه شده مرد دارای چند همسر دائم باشد مستمری بین آنها به تساوی تقسیم خواهد شد.
سهم هر فرزند متوفی معادل 25% مستمری استحقاقی است ودر صورتیکه فرزندان هم پدر و هم مادر خود را از دست داده باشند ، سهم آنان دو برابر این میزان خواهد بود .
سهم هر یک از پدر و مادر متوفی ، معادل 20% مستمری استحقاقی خواهد بود.
مدارک لازم برای برقراری مستمری بازماندگان :

گواهی فوت بیمه شده یا مستمری بگیر که از سوی سازمان ثبت احوال صادر شده باشد.
اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی متوفی و بازماندگان واجد شرایط
اصل و تصویر عقدنامه همسر متوفی
قیم‌نامه یا گواهی رشد
گواهی تحصیلی برای فرزندان پسر بالای 18 سال
صورتجلسه کمیسیون پزشکی در مورد ازکارافتادگی فرزندان یا پدر و مادرویا شوهر (در صورت لزوم)