مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

با سلام.
با توجه به این که اگر زوج تنها منزل خود را اجاره دهد به احتمال خیلی زیاد از مستثنیات دین بیرون آمده و زوجه میتواند آن را توقیف کند. آیا راهی برای جلوگیری از این موضوع وجود دارد؟ مثلا آیا زوج میتواند از قبل از زوجه تعهد رسمی بگیرد که تحت هیچ شرایطی خانه را توقیف نکند؟

پاسخ ها :

جلوگیری از توقیف ملک برای مهریه توقیف ملک برای مهریه اجاره ملک توقیف ملک مهریه