مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام مسئولین و کارکنان دادراه.
برای برادر من یک ابلاغیه امده است که نوشته اقای.... شما تا پنج روز جهت دفاع از اتهام انتسابی از منزل اقای.....به فلان دادگاه مراجعه نمایید.
اقای شاکی اون روزی که اومدن در خانه مارو زدند و ادعا کردن که برادر من خونشون بوده و زنگ زدن به 110 و شکایت کردن اون ساعت برادر من سرکار بودش و همکارش کنارش بود و حدود 74 عدد دوربین مداربسته تصویر برادر من را دارند .
چه کاری باید انجام دهیم تا برادرم حکم برائت صادر شود براش و ادعای حیثیت کنیم؟
یا اصلا این موضوع به نفع ما هستش یا خیر؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ممنون و سپاس گزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید